Η επιχείρηση. . . Τα χρόνια πέρασαν! Το ελαιοτριβείο περνούσε από γενιά σε γενιά, από τον πατέρα στον γιο.

Η επιχείρηση μας εκσυγχρονίστηκε, αλλά συγχρόνως παρέμεινε σταθερή στην παράδοση, στις αξίες που κληρονόμησε από τους προγόνους και κυρίως στον στόχο της, που είναι να παράγει με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο! Η προσπάθεια μας αυτή τεκμηριώνεται από τα πιστοποιητικά της Bio Hellas τόσο για τον χώρο του ελαιοτριβείου όπου πιστοποιείται η παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου, όσο και για το χώρο του τυποποιητηρίου όπου μπορούμε να εμφιαλώνουμε και ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας. Επιπλέον, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζεται η οδηγία HACCP που επισφραγίζει την καταλληλότητα των προϊόντων μας και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων μας!

Τέλος, το 2012 το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Nikolaou Family» διακρίθηκε ανάμεσα σε ελαιόλαδα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τιμήθηκε με το χάλκινο βραβείο γεύσης για την "υψηλή ένταση φρουτώδους", σε διαγωνισμό που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου συμμετείχαμε.

Οι καταναλωτές εκτιμούν το προϊόν μας το οποίο εξάγεται πλέον σε πολλές χώρες του κόσμου! Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα μας, να συνεχίσουμε να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και αγνά παραδοσιακά προϊόντα για τους πελάτες μας στην καλύτερη τιμή!