Λάδι ελιάς. Σύμμαχος της ανθρώπινης υγείας

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται σε χαμηλές θερμοκρασίες (εξαγωγή εν ψυχρώ) το οποίο είναι προϊόν 2 φάσεων (χωρίς νερό αραίωσης), αποτελεί φυσικό χυμό ελιάς, άρα είναι το ιδανικότερο φυσικό λιπαντικό προϊόν προς κατανάλωση από τον άνθρωπο.

Προτιμάται η κατανάλωσή του σε αυτή τη μορφή, αφού συνοδεύει τέλεια σαλάτες εποχής, φρέσκα λαχανικά, βρασμένα ή στον ατμό. Επίσης κάνει τέλειες σάλτσες:

. Αναδευμένο με αλάτι, λεμόνι και ρίγανη συνοδεύει τέλεια ψητό ψάρι ή κρέας

. Αναδευμένο με ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι συνοδεύει τέλεια πράσινες σαλάτες

. Είναι το μόνο που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, έως και οκτώ φορές περισσότερο από άλλα έλαια